Roliga produktförslag


Är det en plunta för fest och skoj du letar efter? Att festa ska ju vara något roligt så varför inte skaffa en liten fickplunta som även den håller en humoristisk nivå. Utbud av produkter som vi lätt kan klassificera in i den här kategorin är många. Vad som är roligt är såklart personligt enligt egna preferenser. Här kommer ett gäng tips på sådana fickpluntor vi tycker är de roligaste du kan köpa online just nu.

BibelpluntanVad tror du om att be en bön och samtidigt ta dig en skvätt alkohol? Den här är stålpluntan gömmer du inne i bibeln.

Till återförsäljare >

NödsetVisst är känslan när du märker att alkoholen är slut inte den bästa. Då är det tur att du klippt till på den här som kommer i som räddaren i nöden.

Till återförsäljare >

Största pluntanVisst kan desto större vara desto bättre. Har du lust att bära med dig 1,9 liter så är det här pluntan för dig. Många väljer nog ha den hemma som en fin accessoar.

Till återförsäljare >

Are you DRUNKÄr inte detta humör så vet vi inte vad det skulle tänkas vara. En klockren plunta som även tipsas om på förstasidan.

Till återförsäljare >

SteampunkEn episk plunta som är kopparfärgad och har ett väl matchande hölster i brunt läder. Kombinera stil med en rolig touch.

Till återförsäljare >

Törsta hjälpenVisst kan din kära fickplunta ses som första hjälpen. Förlåt mig nu skrev jag fel, törtsa hjälpen ska det såklart stå! Hur kul som helst.

Till återförsäljare >

Ett skratt till festen


Säg den som inte gillar att skratta. En rolig plunta kommer garanterat att få folk i din närhet att skratta när du ”lite diskret” smyger upp din favoritplunta för att bjuda på några droppar. Att bjuda på det komiska är förhoppningsvis lika mycket värt som de fina dropparna som du bjuder på.

Att klippa till på en stålplunta med ett roligt budskap är därför helt rätt. Speciellt när du ska dricka i samband med en fest. Hoppas du fick något roligt tips du tycker det är värt att kolla in lite extra!

Ännu ett tips är att tänka ut en rolig mening och gravera in på en fin plunta som det går att göra på.