Graverad plunta som present


Att fickpluntor är en bra present är inte så konstigt då priset tillsammans med funktionen är på en lagom nivå. Vad som gör de ännu bättre, speciellt när det handlar om att ge bort dem, är att få till en personlig stil i form av gravyr.

Om du väljer en fin text till personen du håller nära hjärtat eller om du helt enkelt kör på det klassiska, att låta namnet bli graverat, är helt upp till dig såklart. Ta en funderara på vad personen du tänkt ge den graverade fickpluntan till skulle gilla. Utbudet är pluntor som går att få graverade är stort och här på sidan ser du ett urval att de bästa vi hittat enligt vårt tycke. Hoppas du håller med och fastar för något av tipsen!

Butik med många valmöjligheterI skrivande stund finns 107 olika pluntor. Hur låter det? Missa inte att kolla in Medgravyr.se!

Direkt till butikens pluntor >

SatinstålDen här fickpluntan är stilren och har en stor yta att gravera på. Valet för dig som söker en något exklusivare och passar finfint som farsdagspresent eller varför inte som julklapp.

Till återförsäljare >

LäderpluntaAtt ha skyddande läder utanpå är en lyxig detalj som gör helheten lite skönare. Kan vara kallt att hålla direkt på stålet när pluntan används, men fint att ha det graverade stålet framme när en bara står.

Till återförsäljare >

AvlångDen här avlånga pluntan gör sig perfekt att gravera på. Även fast den kan kännas stor så rymmer den endast 15 cl och är således ganska liten. 330 kronor kostar den graverad och klar.

Till återförsäljare >

Ett topptips på graverbar fickplunta


Vad tyckte du om de första tipsen? Helt okej tycker vi annars skulle de såklart inte fått utrymme här på sajten. Det är dock ett tips som sticker ut lite mer än övriga, en favorit så att säga. Den vi valt går i gammal klassisk stil. Du vet en sån där plunta som känns som tagen ur en film från 50-talet. Kolla in bilden här till höger, visst är den schysst?


Pierre är namnet på denna. Vad väljer du att gravera in?

Gravera in något fint


Ställer du dig frågan vad du kan gravera i på fickpluntan? En bra fråga som bör besvaras med en massa fina meningar som alla kommer bli hur bra som helst i graverrad text på pluntan.

  • Connector.

    Till älsklingen

    För evigt | Vår kärlek är som cirkeln. Den har inget slut. | Jag älskar dig | Världens bästa partner | Till döden skiljer oss åt | En shot för oss | Ola och Fridas fickplunta | Till min själsfrände.

Tipsen är bara några få av så många. Hoppas i vilket fall de fick igång tankarna på vad du kan låta graveras in. Har ni något ord eller mening ni brukar säga till varandra oftare än annat? Försök få in det ordet för att göra helheten än mer personligt och unikt för endast din älskling.

  • Connector.

    Till nära vänner och släktningar

    Världens bästa mamma | Du har ett hjärta av guld | Till en fantastik person | Tack för att du finns | Du är unik på det bästa sättet.

Har du en bra mening du vil dela med dig av? Skicka in den så lägger vi upp den här på sidan. Alla förslag är bra och leder det till att endast en person vill använda sig av det så får meningen ett väldigt högt betyg.

Hoppas du fick lite tips på graverade fickpluntor och vad du kan hitta på för text. Lär även på fickplunta.nu startsida för ännu fler förslag på stiliga, smarta och billiga fickpluntor.